OVER BOUWSTUDIO DEUX | ARCHITECTUUR & BOUWKUNDE

Onze werkwijze wordt gekenmerkt door visie, snelheid en flexibiliteit richting de klant. Elke vraag kent immers een ander antwoord. Telkens weer trachten wij op een ontwerp opgave een adequaat antwoord te geven waarin originaliteit, esthetica, kwaliteit en functionaliteit in één ontwerp gebundeld zijn.

ERWIN PENNINGS  |  ARCHITECT

Erwin is sinds 2001 architect en heeft in 2008 DEUX architecten opgericht, waarbij DEUX staat voor interieur en exterieur vormgeving. In 2023 is DEUX architecten overgegaan in Bouwstudio DEUX; dezelfde kwaliteit in een ander jasje.
Wij streven naar de optimale beleving van massa en ruimte. Dit doen wij door speciale aandacht voor locatie, materiaalgebruik en vormentaal, kortom architectuur. Zonder daarbij de wensen van de opdrachtgever uit het oog te verliezen.

 


 

TOM THOMAS  |  BOUWKUNDIGE

Tom is reeds sinds 2007 werkzaam op ons architecten bureau en is daarmee een belangrijke pijler van ons team. Hij is bij veel projecten het aanspreekpunt vanaf het voorlopige ontwerp. Niet alleen zijn bouwkundige kennis en ervaring maar ook de enthousiaste manier waarop hij samen met de klant altijd weer een oplossing weet te vinden, sluit aan bij onze denk en handelswijze. 

Tom mag zich in het huidige Bouwstudio DEUX mede-eigenaar van het architecten bureau noemen.